fbpx

Er du Traumatiseret?

Hvad er traumer?

Nogle af de mest almindelige symptomer ved et psykisk traume er:

Hvad er årsagen til traumer?

Traumer kan både være fysiske og psykiske. Et traume er en eller flere belastinger et menneske har været udsat for, hvor det kan have været udsat for vold, incest og andre overgreb. Traumer kan udløses af både fysisk og psykisk vold og trusler. Men et traume kan også udløses igennem andre former for kontroltab, som f.eks at være vidne til vold og trusler, trafikulykker, ulykker i hjemmet osv. 

Herudover kan børn af alkoholikere, andre med belastningstunge fortællinger, flygtninge og/eller soldater, der har været i krig udvikle PTSD. PTSD (Posttraumatic Stress Disorder eller på dansk Posttraumatisk stresslidelse) er en tilstand, der kan opstå hos personer, har været udsat for voldsom belastning af katastrofelignede karakter, så som alvorlige ulykker, krigshandlinger eller incest

man crying rain

Hvordan kan jeg støtte dig ud af dit traume eller i reduceringen af det?

Igennem et særligt tilrettelagt forløb, arbejder vi nænsomt med de fortællinger, der ledte op til traumet og indtil du kontakter mig. Når jeg arbejder med mennesker med traumer, er det vigtigt ikke at retraumatisere personen, hvorfor vi arbejder undersøgende med flere sider af din fortælling. Vi arbejder desuden også med både terapeutisk brevskrivning, mindfulnessøvelser og evt. lette yogaøvelser, hvis sindet bliver for påvirket og du har brug for at genfinde din ro. I et forløb hos mig, tager vi altid hensyn til din proces og udvikling.

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker du et onlineforløb, er fordelene at du kan blive i dine egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker du et face to face forløb, vil du møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil du møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager dig og dine problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dig

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

Psykoterapeut Rikke Kragh

Kontakt mig i dag

Mindfulnessøvelserne “Chill Out Stress Free” samt terapeutiske skrivekurset “Skriv Dig Fri” er en del af forløbet, som et supplement, der kan understøtte din proces. Du får begge kurser GRATIS når du investerer i et terapiforløb hos mig. Du kan læse mere om begge kurser her

I tvivl om du har brug for en psykoterapeut eller en psykolog? Du kan læse om forskellene her og finde ud af hvad der det rigtigste for dig i din situation

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top