Hvad siger mine kunder?

Jeg er en pige på snart 18 år, som har haft en del udfordringer her på det sidste. Jeg har derfor valgt, at tage i terapi hos Rikke, da jeg tænkte hun var den rette mulighed for mig, da jeg havde brug for at snakke med en, som ved hvad hun har med at gøre. Jeg har været rigtig glad for at snakke med Rikke, da det har hjulpet mig meget med hensyn til mig selv, og hvad jeg skal arbejde med som person. Hun er en person, som er god til at finde dybe spor i en, som kan føre med til at man er komme der ud, hvor det hele er blevet svært og hvor man har brug for hjælp. Jeg synes det har været rart, at snakke med Rikke, da hun jo ikke er i min familie og ikke har oplevet tingene på samme måde som jeg selv har. Det jeg synes har været spe- cielt godt ved samtaleterapien, er når Rikke har får mig til at se ude fra og ind i mig selv. På den måde, kan jeg nemmere selv komme med de fortællinger som jeg har, og der lytter Rikke godt efter, og er klar til at spørge om nye ting, som kan hjælpe en til at får sagt at hvad man har på hjertet. Det som jeg har været rigtig glad for, er at jeg er begyndt at tænke over hvor meget jeg siger ja til, og at det her på det sidste er gået i en lidt negativ retning. Jeg er en pige, som elsker at hjælpe andre, og derfor har meget svært ved at sige nej, når jeg bliver spurgt om noget, men jeg har fundet ud af ved at være i terapi, at jeg skal begynde at sige mere fra og tænke mere på mig selv.

Gode og hyggelige rammer, hvor der en tryg atmosfære. Rikke er god til at spørge ind til ens problemstillinger på en åbne måde som for mig har været positiv. Jeg har følt at hun har været på min side og hun har helt sikker hjulpet mig igennem min krise. Rikke har også givet mig værktøjer og øvelser til at arbejde med mig selv. Hun har også formået at sætte spot på ting som vi kunne snakke om, hvis jeg havde lyst og behov for det. At være i terapi hos Rikke har været for mig tryghedsskabende og jeg har følt at jeg har fået noget med. Rikke har også en god fornemmelse af når det er ved at være tid til at afslutte et forløb eller der kan gå længere tid mellem samtalerne, men hun har altid ladet det været op til mig. Så jeg kan kun give Rikke de varmeste anbefalinger

Rikke har hjulpet mig med at perspektivere min angst og støttet mig i at finde nye handlemuligheder, jeg kan bruge videre frem i mit liv.

Jeg startede i et forløb hos Rikke, som følge af en skilsmisse, der var låst fast på mange måder. Jeg ønskede at komme videre, ønskede at få ro, så min indgangsvinkel ved at starte hos Rikke, var først og fremmest håbet om, at en udefra 3.mand bedre kunne trænge igennem hos min tidligere ægtefælle, og bedre kunne overbringe mine behov og ønsker, og at dette ville blive modtaget på den rigtige måde. Forløbet hos Rikke, både sammen med min tidligere ægtefælle og alene, åbnede for mange ting, som jeg godt vidste min bagage indeholdt, men ikke var klar over, hvor meget det påvirkede mit jeg i voksenlivet. Mine handlinger og konklusioner på andre mennesker, var igennem mange ting styret af min bagage. Rikke hjalp mig til at få klarhed over, hvor jeg stod i livet, men også, hvad jeg skulle holde fokus på. Tiden læger mange ting, og i dag har jeg et liv, som jeg på mange måder er taknemmelig for. Når der opstår situationer hvor jeg bliver presset, så ved jeg, hvad det er for mekanismer, der presser. Meget af dette, kan jeg takke Rikke for.

Jeg har oplevet flere gange at møde op hos Rikke med et voldsomt tankemylder og efter samtalen gå derfra og tænke hvor svært kan det være

Da vi startede i parterapi hos Rikke, troede vi begge at forholdet ikke var til at redde, da vi var meget ulykkelige sammen. Men Rikke fik os til at sætte ord på vores følelser og få mange af de udfordringer der var skyld i vores ulykke op til overfladen, så vi blev mere beviste om hinandens perspektiv. Bare det at tale om os selv og hinanden løste op for vores knuder over for hinanden, og det var ikke længere som om der hang en sort sky over os. Det skete helt automatisk eller ubevist efterfølgende.

Jeg blev mødt med stor forståelse. Sammen fandt vi redskaber jeg kunne bruge til at komme igennem en svær periode hvor jeg ikke havde andre. Rikke kunne tale til mig på et niveau jeg følte passede til mig og fandt det let at forstå de ting hun forklarede. Når vi snakkede følte jeg stort nærvær og sikkerhed. Igennem hele forløbet havde jeg altid mulighed for at tage yderligere kontakt til Rikke hvis jeg havde brug for at spørge om noget eller hvis jeg havde en forspørgsel til vores næste samtale. I den afsluttende periode havde vi godt fokus på at give mig redskaber til at kunne fortsætte min udvikling på egen hånd. Rikke var altid meget fleksibel og åbensindet. Jeg fandt det meget let at have tillid til Rikke og var aldrig i tivivl om jeg kunne snakke om et emne. Jeg gik fra Rikke stærkere og mere selvsikker end jeg nogensinde kunne have forestillet mig og har siden vores samtaler fortsat min udvikling takket være de redskaber vi fandt sammen og de egenskaber jeg ikke vidste jeg havde.

Rikke er en dygtig empatisk psykoterapeut som jeg varmt vil anbefale til enhver der har behov for at blive set og/eller hørt. Jeg kontakte Rikke da jeg havde svært ved at finde hoved og hale i mit liv og følte at jeg var gået helt i stå. Det er de bedst givne penge jeg noglesinde har givet ud. Tak for dig 🙂

Et forløb hos Rikke er det bedste, jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg har i mange haft angst, som jeg har haft svært ved at placere og arbejde med, hvilket Rikke har hjulpet mig med. Jeg kontaktede Rikke, da jeg var i en livskrise, mens angsten kørte på sit højeste. Allerede ved første møde og samtale med Rikke, følte jeg mig set og grebet, hvorfor jeg allerede dér kunne gå lettere ud i livet med ro frem til næste samtale. Forløbet har gjort mig opmærksom på traumer og handlemønstre, som jeg ikke selv kunne få øje på, og hvilken forløsning det har været at blive bevidst om sin egen bagage og særligt opvækst. Bevidstheden har gjort, at jeg i dag kan bruge øvelser og redskaber og arbejde med dét, der fylder i livet – både i det store og små og særligt fremadrettet. For første gang i mit liv har jeg formået at sætte mig selv fri og kramme mit indre barn. Der er ingen tvivl om, at man kan mærke Rikkes tilstedeværelse og ro i terapien, og så ligger konsultationen i de mest naturskønne omgivelser, som altid giver en ’’krammer’’ af lys, ro, varme og luft til øverste etage.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top