I dagens Danmark findes der mange måder, at være familie på. Det kan være den helt klassiske far, mor og børn. Men det kan også være sammenbragte familier, regnbuefamilier, skilsmissefamilier og andre former for familiekonstellationer. Den ene familieform er ikke mere rigtig end den anden. Uanset hvilken form for familie i kommer med, er det helt naturligt, at der til tider opstår konflikter i en familie. Det er, når konflikterne i familien går i hårdknude, at familieterapi kan være en hjælp til at få konflikten løst.

Hvorfor familieterapi?

Kan I genkende et eller flere af følgende udsagn?

KAN TERAPI HJÆLPE?

Familieterapi er en måde at få hjælp, når konflikterne i en familie går i hårdknude.  Familieterapi kan hjælpe familien med at få sat ord på, hvad der er svært og finde nye måder at håndtere de konfliktfyldte situationer på. Terapien handler ikke om at placere skyld, men om at undersøge familiemedlemmernes ståsteder og finde nye løsninger og måder, at håndtere det svære og konfliktfyldte. Gennem et terapeutisk forløb kan man arbejde med de fastlåste og negative fortællinger, som kan skabe konflikter i familien. Man arbejder også med at finde værdier, intentioner, håb og drømme for det enkelte familiemedlem og for familien som helhed. Terapeuten vil give plads til, at alle får taletid, og man arbejder også med at se hinandens ståsteder i et nyt perspektiv.

Ønsker I at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jer til en større afklarethed og trivsel, er i velkomne til at booke en tid til en gratis og uforpligtende telefonsamtale.

team spirit

Hvordan kan jeg støtte jer?

Gennem et terapeutisk forløb, arbejder vi med de dominerende fortællinger, der er fastlåste og negative samtidig med, at vi arbejder med værdier, intentioner, håb og drømme for det enkelte familiemedlem som familien som helhed. En familie består af individer med forskellige følelser, drømme, håb og fornemmelser i familien. Vi giver plads til at alle gennem et struktureret samtaleforløb, vil få taletid. Vi arbejder desuden med kommunikationsformer og med at se hinandens ståsteder i et andet perspektiv. 

Kontakt mig gerne for at høre nærmere

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker I et onlineforløb, er fordelene at I kan blive i jeres egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker I et face to face forløb, vil I møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil I møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager jer og jeres problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om Jer

Gennem et forløb omkrig jeres familie, arbejder vi med, at I får mere klarhed omkring de reaktionsmønstre, der er medskaber til jeres konflikter. Vi arbejder med, de sider af jeres fælles livshistorier, og både de gode og de konfliktfyldte historier I kommer med bruges til at skabe en større forståelse for jer selv og hinanden, når vi dykker ned i dem. I et forløb hos mig omkring jeres familie, skabes der klarhed for jer om, hvad der er vigtigt for jer og hvilke værdier og intentioner I har hver især og sammen omkring jeres familie. Der vil blive lyttet og taget hensyn til jer alle og jeres følelser i processen. 

traumeterapeut nordjylland

Kontakt mig i dag

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale.

Skriv til mig

Jeg værner om min fritid og mit familieliv så derfor tager jeg ikke telefonen efter kl 17 i hverdagen og i weekenden. Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig udenfor min åbningstid opfodrer jeg dig til enten at skrive en mail eller udfylde kontaktformularen og jeg vil svare dig indenfor 24 timer. Tak for din forståelse.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top