Er du eller dit barn under 24 år og har du en henvisning til psykolog så har jeg et særligt tilbud til dig. Det er vigtigt at bemærke at jeg ikke kan tage i mod henvisninger da det er forbeholdt psykologer med ydernummer, og jeg kan ikke stille diagnoser eller lave en udredning. Men jeg kan hjælpe dig med at komme i trivsel igen og jeg kan hjælpe dig med at reducere din angst eller depression ved hjælp af terapeutiske samtaler. Jeg giver den særlige pris til unge under 24 år fordi der pt er et stort behov for hjælp og støtte, men desværre også lange ventetider, i nogle tilfælde op til et halvt år.  Hvis du som ung, eller dit barn, har angst eller depression men endnu ikke har fået en henvisning er I også stadig meget velkomne til at kontakte mig.
Har du et barn/ung, der mistrives og som er ramt af livet? Det kan være han/hun har svært ved at gå i skole.
Er udfordret med angst, depression eller andet der kan gøre at livet er svært at håndtere. 
 

Hvorfor samtaleterapi?

Kan I genkende et eller flere af følgende udsagn?

KAN TERAPI HJÆLPE?

Et psykoterapeutisk forløb for børn/unge, tilrettelægges efter dit barns alder. Både du og dit barn bliver taget alvorligt. Dit barn vil møde en terapeut, der er lyttende og stiller refleksive spørgsmål, der giver dit barn nye forståelser og handlemuligheder i det svære. Vi arbejder med trivsel og selvværd gennem forløbet. Vi arbejder også med de dominerende fortællinger, der er fastlåste og negative samtidig med, at vi arbejder med værdier, intentioner, håb og drømme for dit barn.
 
Er det for svært at sidde inde i konsultationen, kan vi gå ture enten med eller uden mine hunde. Vi kan gå ned til hestene. Nogle gange kan der komme andre tanker og handlemuligheder for dit barn, når vi samtaler om det svære uden for.
 
Der er mulighed for du kan være med i samtalerne, hvis dit barn ønsker det.
rikke kragh

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker I et onlineforløb, er fordelene at I kan blive i jeres egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker I et face to face forløb, vil I møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil I møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager jeres barn og barnets problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dit barn

Gennem et forløb omkring jeres barn, arbejder vi med, at I får mere klarhed omkring de reaktionsmønstre og selvfortællinger, der er medskabere til jeres barns mistrivsel. Vi arbejder med, de sider af jeres fælles livshistorier, og både de gode og de konfliktfyldte historier I kommer med bruges til at skabe en større forståelse for jeres barn og jer selv, når vi dykker ned i dem. I et forløb hos mig omkring jeres barn skabes der klarhed for jer om, hvad der er vigtigt for jer og hvilke værdier og intentioner I har hver især og sammen omkring jeres familie. Der vil blive lyttet og taget hensyn til jer alle og jeres følelser i processen. 

rikke kragh

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig.
Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale.

Skriv til mig

Jeg værner om min fritid og mit familieliv så derfor tager jeg ikke telefonen efter kl 17 i hverdagen og i weekenden. Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig udenfor min åbningstid opfodrer jeg dig til enten at skrive en mail eller udfylde kontaktformularen og jeg vil svare dig indenfor 24 timer. Tak for din forståelse.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top