Hvad er stress?

Stress er en naturlig del af livet, men det kan blive overvældende. Hvis du føler dig stresset, kan det have en negativ indvirkning på din fysiske og mentale sundhed.

Stress kan forårsage en række symptomer, herunder:

Hvis du oplever nogle af de symptomer, er det vigtigt at gøre noget ved det. Stress kan behandles, og der er mange effektive metoder til at håndtere stress. Her er nogle tips til, hvordan du kan håndtere stress på en sund måde:

Identificer, hvad der stresser dig. Det første skridt til at håndtere stress er at forstå, hvad der stresser dig. Når du ved, hvad der forårsager din stress, kan du begynde at udvikle strategier til at håndtere det.

Sæt grænser. Det er vigtigt at sige nej, når du har for meget på tallerkenen. Hvis du tager på dig for meget, kan det føre til endnu mere stress.

Lær at slappe af. Der er mange forskellige måder at slappe af på. Nogle mennesker finder det beroligende at meditere eller dyrke yoga, mens andre foretrækker at lytte til musik eller læse en bog.

Tag dig af dig selv. Sørg for at få nok søvn, spise sundt og motionere regelmæssigt. Disse ting er vigtige for din fysiske og mentale sundhed, og de kan hjælpe dig med at håndtere stress.

Stress kan være en udfordring, men det behøver ikke at være uoverstigelig. Ved at følge disse tips kan du få kontrol over dit liv og få et mere sundt og tilfredsstillende liv. Hvis du har brug for hjælp til at håndtere din stress, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er psykoterapeut med speciale i stresshåndtering, og jeg kan hjælpe dig med at udvikle en personlig plan for at reducere dit stressniveau.

Alle kan få stress

Vi kan alle opleve stress og stresssymptomer. Der findes flere stressymptomer end nævnt her og du behøver ikke at have alle former for symptomer, for at have stress. Når stressen bliver vedvarende og påvirker vores daglige liv og helbred, er det en god ide, at få hjælp til at komme ud af den igen. For det er muligt, at få en dagligdag igen med mere overskud og uden stress. 

rikke kragh

Hvordan kan jeg støtte dig, ud af din stress?

Igennem et tilrettelagt forløb hos mig, hvor vi afdækker din stress og arbejder på, at du får udviklet din egen viden og færdigheder omkring din stress, så du kan få indarbejdet mere ro og overskud i dagligdagen. 

Igennem forløbet, arbejder du med de historier, der har været i dit liv op til din stress, under din stress og indtil, du starter hos mig. Herfra arbejder vi med, at du får en større forståelse for dig selv og dine egne følelsesmæssige reaktionsmønstre, så du fremadrettet bedre kan genkende tilsvarende stressymptomer og handle på dem i tide.

Send mig en besked

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker du et onlineforløb, er fordelene at du kan blive i dine egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker du et face to face forløb, vil du møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil du møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager dig og dine problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dig

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

traumeterapeut nordjylland

Priser

Hvis du vil have længere forløb end dem jeg tilbyder er du meget velkomne til at kontakte mig, så vi sammen kan en løsning der passer dig. Du er også meget velkomne til at et booke en tid til en gratis og uforpligtende samtale.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top