fbpx

Har du stress?

Hvad er stress?

Kan du genkende et eller flere af følgende udsagn?

Alle kan få stress

Vi kan alle opleve stress og stresssymptomer. Der findes flere stressymptomer end nævnt her og du behøver ikke at have alle former for symptomer, for at have stress. Når stressen bliver vedvarende og påvirker vores daglige liv og helbred, er det en god ide, at få hjælp til at komme ud af den igen. For det er muligt, at få en dagligdag igen med mere overskud og uden stress. 

adult, annoyed, blur

Hvordan kan jeg støtte dig, ud af din stress?

Igennem et tilrettelagt forløb hos mig, hvor vi afdækker din stress og arbejder på, at du får udviklet din egen viden og færdigheder omkring din stress, så du kan få indarbejdet mere ro og overskud i dagligdagen. 

Igennem forløbet, arbejder du med de historier, der har været i dit liv op til din stress, under din stress og indtil, du starter hos mig. Herfra arbejder vi med, at du får en større forståelse for dig selv og dine egne følelsesmæssige reaktionsmønstre, så du fremadrettet bedre kan genkende tilsvarende stressymptomer og handle på dem i tide.

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker du et onlineforløb, er fordelene at du kan blive i dine egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker du et face to face forløb, vil du møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil du møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager dig og dine problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dig

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

Psykoterapeut Rikke Kragh

Kontakt mig i dag

Mindfulnessøvelserne “Chill Out Stress Free” samt terapeutiske skrivekurset “Skriv Dig Fri” er en del af forløbet, som et supplement, der kan understøtte din proces. Du får begge kurser GRATIS når du investerer i et terapiforløb hos mig. Du kan læse mere om begge kurser her

I tvivl om du har brug for en psykoterapeut eller en psykolog? Du kan læse om forskellene her og finde ud af hvad der det rigtigste for dig i din situation

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll til toppen