Min konsultation

Når du kommer i terapi hos mig, kan du holde lige udenfor døren på vores lille parkeringplads. Min konsultation ligger i en ejendom på landet lidt udenfor Melholt ved Dronninglund. Udenfor vinduet går hestene og græsser og på en god dag kan vi gå en tur rundt om vores egen sø hvor der også tit vil være muligt at se et rådyr eller 3. 

Mit rum er indrettet med hyggelige møbler og der er altid varmt vand på kanden til en kop kaffe eller te. Jeg bruger en tavle til at skrive på og hvis du vil, kan du tage et billede af det, vi har arbejdet med inden den bliver visket ren. Der er kun mig, der er i huset i min konsultations åbne timer. 

Konsultationsrummet skal være hyggeligt, så du kan føle dig tryg i de fysiske rammer. Der er meget, der kan være svært og udfordrende at tale om, når man går i terapi. Derfor skal de fysiske rammer, være trygge og rolige at komme i.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top