Problemer i Parforholdet?

Hvorfor Parterapi?

Kan I genkende et eller flere af følgende udsagn?

KAN TERAPI HJÆLPE?

Det helt korte svar er ja – kriser kan rent faktisk styrke parforholdet. Selvom jeres problemer kan virke uoverskuelige, måske endda uovervindelige, kan der sagtens være et lys for enden af tunnelen. Alle kriser rummer altid muligheden for at blive vendt til noget positivt. En krise i parforholdet kan faktisk betyde at I får bearbejdet de uhensigtsmæssige ting der i første omgang skabte krisen, og det kan i sidste ende styrke forholdet og sikre en bedre måde at være sammen på.

Ønsker I at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jer til en større afklarethed og trivsel, er i velkomne til at booke en tid til en gratis og uforpligtende samtale.

Hvordan kan jeg støtte jer?

Gennem et 6 ugers psykoterapeutisk forløb, kommer I i dybden med de følelser og omstændigheder, der ligger til grund for, at I er havnet i den situation, I står i. Med respektfuld guidning for jer begge, arbejder vi med de følelser og fortællinger, der er på spil i jeres forhold.

Vi arbejder med at finde ind til de fortællinger og oplevelser, hvor I lykkes med jeres kærlighed og parforhold og tager de fortællinger, hvor I føler, I ikke lykkes alvorligt og kigger respektfuldt på dem.
Gennem forløbet bliver I mere afklaret med jeres egne intentioner, håb, drømme og værdier for jeres forhold og hvad der er vigtigt for jer.

Udfra mine kompetencer og viden i psykologiske interaktioner, relationer og følelsesmæssige problematikker i parforholdet, arbejder vi med, at finde de handlemuligheder og løsninger, som I finder er vigtige for jer.

Hvad siger mine kunder

Hos mig, handler det om Jer

Gennem et forløb omkrig jeres parforhold, arbejder vi med, at I får mere klarhed omkring de reaktionsmønstre, der er medskaber til jeres konflikter. Vi arbejder med, de sider af jeres fælles livshistorie, hvor I valgte hinanden og jeres kærlighed. Herudover arbejder vi nænsomt med de konfliktfyldte historier I kommer med og skaber større forståelse for jer selv og hinanden, når vi dykker ned i dem. I et forløb hos mig omkring jeres parforhold, skabes der klarhed for jer om, hvad der er vigtigt for jer og hvilke værdier og intentioner I har hver især og sammen omkring jeres forhold. Der vil blive lyttet og taget hensyn til jer begge to og jeres følelser i processen. 

Psykoterapeut Rikke Kragh

Kontakt mig i dag

Mindfulnessøvelserne “Chill Out Stress Free” samt terapeutiske skrivekurset “Skriv Dig Fri” er en del af forløbet, som et supplement, der kan understøtte din proces. Du får begge kurser GRATIS når du investerer i et terapiforløb hos mig. Du kan læse mere om begge kurser her

I tvivl om du har brug for en psykoterapeut eller en psykolog? Du kan læse om forskellene her og finde ud af hvad der det rigtigste for dig i din situation

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll til toppen

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min månedlige opsummering af hvad der rør sig indenfor psykologi, terapi og meget andet