fbpx

Lider du af angst?

Hvad er angst?

Kan du genkende et eller flere af følgende udsagn?

Angst er mange ting

Der findes forskellige former for angst. Fobier, social angst, OCD, panikangst og generaliseret angst er alle forskellige typer af angst, men fælles den alle er at de kan udvikle sig til at blive invaliderende for personen, der oplever angsten.  For et menneske, der oplever angst, kan angsten virke kontrollerende og forstyrrende på dagligdagen.  

Angst er ikke ligesom en brækket arm. Man kan ofte ikke pege på én enkelt årsag til, at nogle får angst. Det er typisk en blanding af flere ting, såsom mobning, sygdom eller andre livskriser

De fleste typer angst, kan afhjælpes og til tider reduceres helt med samtaleterapi. 

Edvard Munch Skriget - et billede på angst

Når angst tager styringen i dit liv

Angst kan have en stor indvirkning på ens liv og påvirke ens evne til at udføre daglige aktiviteter. Det kan være svært at tage på arbejde eller i skole, fordi angsten kan føre til søvnproblemer og tankemylder, hvilket kan resultere i nedsat koncentration og hukommelse. Angsten kan også påvirke ens sociale liv og føre til isolation og undgåelse af sociale situationer.

Det kan også være udfordrende at tage beslutninger og håndtere stressende situationer, når man lider af angst. Angst kan påvirke ens evne til at tage initiativer og føre til lavt selvværd og manglende selvtillid.

Behandling af angst kan hjælpe med at reducere symptomerne og forbedre ens livskvalitet. Gennem samtaleterapi og mentale redskaber kan man lære at tackle angsten og genoprette en følelse af kontrol og balance i hverdagen. Det er vigtigt at søge hjælp, hvis man oplever symptomer på angst, da det kan have en stor indvirkning på ens liv og mentale helbred.

Hvordan kan jeg støtte dig, ud af din angst?

Igennem samtaleterapi med fokus på både narrativ og kognitive medtoder, arbejder vi med at indkredse årsagen til angsten. Vi arbejder med metoder, der gør, at du kommer til at se angsten lidt udefra og igennem dine fortællinger, udvikler du større forståelse for dig selv og din situation. 

Du får konkrete mentale redskaber igennem forløbet der gør, at du bliver bedre i stand til at genkende angsten og dermed også bedre i stand til at handle på den.

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker du et onlineforløb, er fordelene at du kan blive i dine egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker du et face to face forløb, vil du møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil du møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager dig og dine problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dig

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

Psykoterapeut Rikke Kragh

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll til toppen