Lider du af angst?

Hvad er angst?

Kan du genkende et eller flere af følgende udsagn?

Angst er mange ting

Der findes forskellige former for angst. Fobier, social angst, OCD, panikangst og generaliseret angst er alle forskellige typer af angst, men fælles den alle er at de kan udvikle sig til at blive invaliderende for personen, der oplever angsten.  For et menneske, der oplever angst, kan angsten virke kontrollerende og forstyrrende på dagligdagen.  

Angst er ikke ligesom en brækket arm. Man kan ofte ikke pege på én enkelt årsag til, at nogle får angst. Det er typisk en blanding af flere ting, såsom mobning, sygdom eller andre livskriser

De fleste typer angst, kan afhjælpes og til tider reduceres helt med samtaleterapi. 

Edvard Munch Skriget - et billede på angst

Hvordan kan jeg støtte dig, ud af din angst?

Igennem samtaleterapi med fokus på både narrativ og kognitive medtoder, arbejder vi med at indkredse årsagen til angsten. Vi arbejder med metoder, der gør, at du kommer til at se angsten lidt udefra og igennem dine fortællinger, udvikler du større forståelse for dig selv og din situation. 

Du får konkrete mentale redskaber igennem forløbet der gør, at du bliver bedre i stand til at genkende angsten og dermed også bedre i stand til at handle på den.

Jeg tilbyder

både almindelige face-to-face samtaleforløb og online samtaleforløb.  Ønsker du et onlineforløb, er fordelene at du kan blive i dine egne vante omgivelser og forløbet kører igennem zoom eller facetime. Ønsker du et face to face forløb, vil du møde ind i min konsultation, hvor vi sidder sammen og arbejder. 

I begge forløb, vil du møde en nærværende og kompetent psykoterapeut, der tager dig og dine problemstillinger alvorligt. 

Samtaleterapi

Et psykoterapeutisk face-to-face samtaleforløb i min hyggelig konsultation i Vodskov.

Online Terapi

Arbejd med dig selv hjemmefra. Et psykoterapeutisk online forløb hvor du er i dine egne trygge omgivelser

Hos mig, handler det om dig

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

Psykoterapeut Rikke Kragh

Kontakt mig i dag

Mindfulnessøvelserne “Chill Out Stress Free” samt terapeutiske skrivekurset “Skriv Dig Fri” er en del af forløbet, som et supplement, der kan understøtte din proces. Du får begge kurser GRATIS når du investerer i et terapiforløb hos mig. Du kan læse mere om begge kurser her

I tvivl om du har brug for en psykoterapeut eller en psykolog? Du kan læse om forskellene her og finde ud af hvad der det rigtigste for dig i din situation

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll til toppen

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min månedlige opsummering af hvad der rør sig indenfor psykologi, terapi og meget andet