Livskraft

med Equine Terapi

Psykoterapeutisk samtaleforløb

Livskraft med Equine Terapi, er et terapiforløb primært udviklet til børn og unge. 

Forløbet foregår over 12 gange af 2 timer pr gang. 

Vi mødes i stalden, hvor Freja, der er terapipony er assisterende igennem forløbet. 

Dit barn eller du selv, behøver ikke have et forudkendskab til heste. 

Formålet med forløbet er, at dit barn udvikler færdigheder og viden om sig selv, så det bedre kan håndtere dagligdagens udfordringer. 

Forløbet er for børn og unge, der;

Vil du vide mere?

Send en besked til mig hvis du vil høre mere om Livskraft med Equine Terapi, og hvorfor netop du eller dit barn vil kunne få glæde af et forløb hos mig

Du er altid velkommen til at sende en besked til mig døgnet rundt. Jeg vil besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe til mig på:

31 15 80 99

Hvis du leder efter flere måder at kontakte mig på så klik her

Hos mig, handler det om dig

Livskraft med Equine Terapi styrker dit barns evne til at aflæse kropssprog samt få et større sproglig ordforråd og begrebsforståels. Dit barn bliver styrket fysisk og lærer at sætte grænser og håndtere et stort dyr på en hensigtsmæssig måde. Dit barn udvikler viden og færdigheder, som det kan overfører til andre områder i livet. 

Psykoterapeut Rikke Kragh og terapihest Freja

En typisk session

I en session arbejder vi først med hesten. Vi starter med at barnet finder tryghed ved Freja. Han eller hun lærer at omgåes hesten, strigle og pleje hende samt evt. gå en tur med hende. Herudover bruger vi de sidste ca. 30-40 min. med dagbogsskrivning. Jeg udleverer en logbog til dit barn. Dit barn kan desuden tegne, pynte bogen med klistermærker, glansbilleder mv. Barnet får bogen med hjem fra gang til gang. Når vi afslutter forløbet på denne måde, forlænges terapien og den nye viden integreres i dit barn, så han eller hun får udviklet redskaber til at håndtere livet på godt og mindre godt fremadrettet. 

Du som forældre får en lille rolle igennem forløbet, som udvikling og støtte for dit barn, hvis du er med. Jeg skal nok støtte dig i opgaven såvel som jeg støtter dit barn i sin udvikling. 

Jeg har tavshedspligt og alt nedskrevet arbejde tilfalder barnet, da det er dit barns fortælling, der er i fokus. Jeg fører ikke journal iht GDPR reglerne.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top