Kurser

Selvindsigt

Igennem mine online terapi kurser arbejder du med dig selv og din egen selvforståelse.

Mentale redskaber

Du gen/udvikler mentale redskaber, du kan bruge i forskellige situationer i dit liv. - Også når livet byder på udfordrende omstændigheder.

Transformation

Igennem kurset, kommer du i en process, hvor du skaber mulighed for at udvikle dig selv.

Mine kurser er udviklet for at du kan arbejde med dine psykiske og mentale udfordringer og dermed få en større forståelse af dig selv og dit liv. Kurserne er brugbare fremadrettet i dit liv, til at håndtere svære livssituationer og omstændigheder, der ind imellem dukker op.

Jeg tilbyder følgende kurser:

250 kr.

Chill Out Stress Free

Chill Out Stress Free, er en blanding mindfulness øvelser og guidede meditationer, der virker stressreducerende og kan give lidt ekstra energi i en travl hverdag
0% Gennemført
0/15 trin
3000 kr.

Skriv Dig Fri

Skriv Dig Fri er et terapeutisk skrivekursus, hvor du bliver din egen terapeut. Gennem guidede øvelser får du sat lidt mere lys på de sider af dig selv, som du måske ikke til dagligt, har så meget fokus på.
0% Gennemført
0/14 trin

Kurser til selvudvikling og egenforståelse

Det handler om, at du gennemgår den udvikling, så du kan få din livsglæde og selvværd tilbage. Samt du lærer dig selv og dine følelsesmæssige mønstre bedre at kende. Igennem den viden, du får om dig selv, bliver du også bedre istand til at træffe sunde og vigtige beslutninger på dine vegne.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll til toppen

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min månedlige opsummering af hvad der rør sig indenfor psykologi, terapi og meget andet